DriverGuide
English Português Español Deutsch Français 中国 Italiano 日本語 Translate
  


DriverGuide Forums



Go Back   Free Drivers Download | Request and Support Forums > Operating System Forums > Windows Vista

  #1  
Old 10-08-2007
Max Time Max Time is offline

Premium Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Max Time is on a distinguished road
Thumbs down My trouble with vista

Hi I am running windows vista 64 bit ultimate edition my setup is as follows:-
Asus m2n4 sli motherboard with amd 64X2 4200 processor
Two nvidia 8600GT 512mb graphics cards sli config
8Gb ddr2 ram
Sounds all well and good and was while running xp but since "upgrading" I have no onboard sound and I cannot run both graphics cards . I have used the toolkit but it shows nothing that is suitable . Does anyone out there know how to help.
The driver I have installed for graphics cards is from nvidia date 11/9/07 version 17.15.11.6369
Sound driver is RealtekAC'97 date 03/05/2007 version 6.0.1.6241
I have also downloaded latest bios from Asus but to no avail .
Reply With Quote
Sponsored Links
    
  #2  
Old 10-09-2007
Jerry K's Avatar
Jerry K Jerry K is offline
Super Moderator
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 37,070
Jerry K is on a distinguished road
Default Re: My trouble with vista

The manufacturer (ASUS) provides support for their motherboards: [url]http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N4-SLI[/url]
Reply With Quote
  #3  
Old 10-13-2007
drcrabby drcrabby is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
drcrabby is on a distinguished road
Default Re: My trouble with vista

Quote:
Originally Posted by Max Time
Hi I am running windows vista 64 bit ultimate edition my setup is as follows:-
Asus m2n4 sli motherboard with amd 64X2 4200 processor
Two nvidia 8600GT 512mb graphics cards sli config
8Gb ddr2 ram
Sounds all well and good and was while running xp but since "upgrading" I have no onboard sound and I cannot run both graphics cards . I have used the toolkit but it shows nothing that is suitable . Does anyone out there know how to help.
The driver I have installed for graphics cards is from nvidia date 11/9/07 version 17.15.11.6369
Sound driver is RealtekAC'97 date 03/05/2007 version 6.0.1.6241
I have also downloaded latest bios from Asus but to no avail .

My Vista computer has a different driver than the Realtek driver you have. Go back to their site and download the Realtek High Definition Audio driver. The AC97 was used with XP. [url]http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level= 4&Conn=3&DownTypeID=3[/url]
Reply With Quote
Reply [Upload Driver/Firmware]



Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT. The time now is 06:59 AM.



2017 DriverGuide is an iCentric Corporation Company.     All rights reserved.    


Powered by vBulletin Version 3.0.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.